Pomp shkume – TOPEX

13.00

Ka sasi

Pomp shkume TOPEX përdoret në punimet e rinovimit dhe përfundimit. Koka është e veshur me teflon (PTFE) për jetëgjatësi të gjatë të mjetit.

Kodi: 21B504 Kategoritë: ,

13.00

Përshkrimi

Pomp shkume TOPEX përdoret në punimet e rinovimit dhe përfundimit. Koka është e veshur me teflon (PTFE) për jetëgjatësi të gjatë të mjetit. Doreza plastike ergonomike përshtatet mirë në dorë për komoditet më të mirë në punë. Rregullimi i rrjedhës së shkumës ju lejon të përshtatni mënyrën e punës së mjetit me nevojat e përdoruesit. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve DIY.

MENU