Pomp Presioni për sistemin Pure RO Ecosoft

109.00

S’ka stok

Pompë përdoret për filtrat e  Ecosoft P’URE.

Ne ju rekomandojmë ta lidhni pompën nëse presioni i ujit është 2-4.5 ose i paqëndrueshëm. Në këtë rast, filtri do të funksionojë në mënyrë efektive, dhe uji me cilësi ideale do të jetë gjithmonë në kuzhinën tuaj.

Kodi: ECOS-KPOMPROECO Kategoritë: ,

109.00

Përshkrimi

Pompë përdoret për filtrat e osmozës së kundërt Ecosoft P’URE.

Ne ju rekomandojmë ta lidhni pompën nëse presioni i ujit është 2-4.5 ose i paqëndrueshëm. Në këtë rast, filtri do të funksionojë në mënyrë efektive, dhe uji me cilësi ideale do të jetë gjithmonë në kuzhinën tuaj.

Kompleti përmban të gjithë elementët e nevojshëm për lidhje.

Sensorë për ndezjen dhe fikjen automatike të pompës.
Kursimi i ujit nga 30 në 50%.
I përshtatshëm për filtra nga prodhuesit e tjerë.

MENU