fbpx

Pomp ngjyre 6 l – TOPEX

35.00

Ka sasi

Pompë TOPEX për bojëra strukturore me gotë plastike të sipërme, me kapacitet 6 l. Kompleti përfshin hundë me diametër 4, 6, 8 mm për t’u përdorur me materiale të ndryshme. Siguron funksionim efikas dhe të saktë.

Krahaso
KODI: 75M220 Kategoritë: ,

Pompë TOPEX për bojëra strukturore me gotë plastike të sipërme, me kapacitet 6 l. Kompleti përfshin hundë me diametër 4, 6, 8 mm për t’u përdorur me materiale të ndryshme. Siguron funksionim efikas dhe të saktë. Presion pune deri në 3,5 bar. Akordimi me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

Main Menu