Pjatë për roller 12x20cm ZIMA

0.70

Ka sasi

Materiali: Plastik
Dimesionet: 12x20cm

Kodi: 421639 Kategoritë: ,

0.70

Përshkrimi

Vaska e lyerjes është prej plastike fleksibël dhe përdoret me rula nga 50 mm deri në 200 mm dhe me furça të madhësive të ndryshme
Materiali: Plastik
Dimesionet: 12x20cm

MENU