fbpx

Pistoletë ujitëse kopshti – VERTO

8.00

Ka sasi

Spërkatëse e ujit VERTO lejon rregullimin e vazhdueshëm të rrjedhës së ujit

Krahaso
Kodi: 15G708 Kategoritë: ,

8.00

Përshkrimi

Spërkatëse e ujit VERTO lejon rregullimin e vazhdueshëm të rrjedhës së ujit. Spërkatësja ka karakteristika të rregullimit të rrymës së ujit që lejojnë rregullimin e intensitetit të rrymës me detyrën në fjalë. Rryma e gjerë e ujit dhe diapazoni i shkëlqyeshëm do ta bëjnë më të lehtë ujitjen e sipërfaqeve të mëdha.

Menu kryesore