Peshore ISKRA GBS1500-ZN

9.9013.90 (-29%)

Ka sasi

• Pesha maksimale: 150 kg
• Preciziteti: 100g
• 5 mm xham i trashë i forcuar
• LCD dritë

Kodi: 3830042565345 Kategoritë: ,

9.9013.90 (-29%)

Përshkrimi

• Pesha maksimale: 150 kg
• Preciziteti: 100g
• 5 mm xham i trashë i forcuar
• LCD dritë
• Butoni për ndërrimin e njësive:
– Kilogram
– Funtë
– Gur
• Ndezje me prekje
• Fikje automatike
• Këmbë gome
• Indikator i masës së tepërt dhe i bat. së zbrazur
• Furnizimi: 2x 3V CR2032 (bashkangjitur)
• Madhësia: 300×300 mm
• Dimensionet e kutisë (në mm):
315 (GJ) x 32 (GJ) x 325 (L)
• Neto pesha: 1,5 kg
• Bruto pesha: 1,6 kg

MENU