Pastruese me avull JC-220S – ISKRA

49.00

S’ka stok

Tensioni: 220-240V 50 / 60Hz
Fuqia: 1500W (maks)
Gjatësia e kabllit: 5m
Koka me nyje të rrumbullakët
– pjerrësi anësore 90 °
– pjerrësi përpara – prapa 70 °
Pastron dhe dezinfekton me avull nga 100-120 ° C

Kodi: 3830076850547 Kategoritë: , ,

49.00

Përshkrimi

Tensioni: 220-240V 50 / 60Hz
Fuqia: 1500W (maks)
Gjatësia e kabllit: 5m
Koka me nyje të rrumbullakët
– pjerrësi anësore 90 °
– pjerrësi përpara – prapa 70 °
Pastron dhe dezinfekton me avull nga 100-120 ° C
I përshtatshëm për shumicën e materialeve dhe sipërfaqeve
Sistemi i ngrohjes turbo
Dorezë në formë ergonomike
Rezervuar uji 300 ml
Kapak mbrojtës i rezervuarit të ujit

MENU