Pastruese kopshti Li-on 18 v 2 x 1.3 ah

105.00

S’ka stok

Tensioni i baterisë: 18 V
Numri i baterive: 2 copë
Tipi i baterisë: Li-ion
Kapaciteti i baterisë: 1.3 Ah

Kodi: 52G506 Kategoritë: ,

105.00

Përshkrimi

Fryrëse për gjethe VERTO është një mjet i përshtatshëm dhe praktik që përdoret për të fryrë. Përdoret në shtëpi, në kopshte dhe punëtori ose garazh. Lejon pastrim antistatik, makineritë dhe pajisjet e heqjes së pluhurit, fryrjen e gjetheve, barit, shtigjet dhe trotuaret. Ajo përmban dorezë ergonomike për një operim të rehatshëm nga njëra anë. Certifikata CE konfirmon pajtueshmërinë me standardet evropiane të sigurisë. Marka VERTO ofron pajisje të ndryshme për të gjithë entuziastët DIY.

Tensioni i baterisë: 18 V
Numri i baterive: 2 copë
Tipi i baterisë: Li-ion
Kapaciteti i baterisë: 1.3 Ah
Koha e ngarkimit të baterisë: 3-5 orë
Max. revolucione për minutë: 16000 rpm
Lirimi i ajrit: 190 km/h
Zhurma: 94 dB

MENU