Pastruëse ajri 6 in 1, UVC lamp – NEO TOOLS

219.00

Ka sasi

Kapaciteti (CADR) 225 m3 / orë
27 m2 sipërfaqe dhome
Fuqi 45W
Filtra: para-filtri, HEPA H11, karboni, filtri fotokatalitik
Llambë baktervrasëse dhe virucide UVC
Jonizues ajri (10 milion jone / cm3)
Kontrollues i largët
Kohëmatës
3 shpejtësi pune
Mënyra e natës
Mënyra automatike
Niveli i zhurmës 35-61 dB

219.00

Përshkrimi

Kapaciteti (CADR) 225 m3 / orë
27 m2 sipërfaqe dhome
Fuqi 45W
Filtra: para-filtri, HEPA H11, karboni, filtri fotokatalitik
Llambë baktervrasëse dhe virucide UVC
Jonizues ajri (10 milion jone / cm3)
Kontrollues i largët
Kohëmatës
3 shpejtësi pune
Mënyra e natës
Mënyra automatike
Niveli i zhurmës 35-61 dB

Pastrues ajri me sistem filtrimi me 4 faza, llambë UVC dhe jonizues ajri. Siguron një kapacitet prej 225 m3 / h në një dhomë deri në 27 m2
Filtri HEPA shumë efikas filtron 99.97% të grimcave të imëta të pluhurit, polenit, polenit, marimangave dhe ndotësve të ajrit me PM 2.5. Filtri i karbonit aktiv filtron aromat e gatimit dhe pirjes së duhanit. Një filtër paraprak i imët i mban flokët, thekon dhe garzë në vend për ajër të brendshëm më të shëndetshëm dhe më të pastër. Filtri fotokatalitik rrit efektivitetin e pajisjes. Bakteret dhe përbërjet kimike që vendosen në sipërfaqen e një shtrese speciale fotokalitale ndahen në substanca të padëmshme – dioksid karboni dhe ujë si rezultat i reaksioneve kimike. Një avantazh shtesë i pajisjes është funksioni jonizues, i cili pastron ajrin nga pluhuri, marimangat dhe bakteret. Kontroll i përshtatshëm përmes telekomandës ose panelit të prekjes me cilësinë e ajrit dhe treguesit e konsumit të filtrit. Punon në mënyrë efektive në një sipërfaqe deri në 27 m2. E përsosur për përdorim në dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit, dhomën e fëmijëve dhe zyrën.

MENU