Pastruëse ajri 4 IN 1 H13 – NEO TOOLS

135.00

Ka sasi

Kapaciteti (CADR) 200 m3 / orë
Sipërfaqja e dhomës 22 m2
Fuqi 35W
Filtra: filtër paraprak, HEPA H13, karbon, filtër qymyr
Kohëmatës
3 shpejtësi pune
Mënyra automatike e natës
Indeksi i cilësisë së ajrit
Treguesi i veshjes së filtrit
Niveli i zhurmës 30-52 dB

Kodi: 90-122 Kategoritë: ,

135.00

Përshkrimi

Kapaciteti (CADR) 200 m3 / orë
Sipërfaqja e dhomës 22 m2
Fuqi 35W
Filtra: filtër paraprak, HEPA H13, karbon, filtër qymyr
Kohëmatës
3 shpejtësi pune
Mënyra automatike e natës
Indeksi i cilësisë së ajrit
Treguesi i veshjes së filtrit
Niveli i zhurmës 30-52 dB

Pastrues ajri me sistem filtrimi me 4 faza, dritë nate dhe funksion me kohëmatës.
Filtri HEPA shumë efikas filtron 99.97% të grimcave të imëta të pluhurit, polenit, marimangave dhe ndotësve të ajrit me PM 2.5. Filtri i karbonit aktiv filtron aromat e gatimit dhe pirjes së duhanit. Para-filtri i imët mban flokët, thekon dhe garzë në vend për ajër të brendshëm më të shëndetshëm dhe më të pastër. Shpejtësia e ulët me një nivel zhurme prej 30 dB siguron gjumë dhe pushim të pashqetësuar. Me shpejtësi të lartë dhe vëllim të moderuar, ajri në dhomë pastrohet në mënyrë më efektive. Kontrolloni përmes një paneli prekës me tregues të cilësisë së ajrit dhe konsumit të filtrit. Ai punon në mënyrë efektive në një sipërfaqe deri në 22 m2 dhe kapaciteti i pastrimit të ajrit CADR është 200 m3 / h. E përsosur për përdorim në dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit, dhomën e fëmijëve dhe zyrën.

Menu

Pastruëse ajri 4 IN 1 H13 - NEO TOOLS