Pantolla pune më kaish Camo olive – NEO

34.90

Pantallona të punës NEO janë të rehatshëm dhe të përshtatshëm nga linja e produkteve të veshjeve të punës për profesionistë.

34.90

Pastroje

Përshkrimi

Pantallona të punës NEO janë të rehatshëm dhe të përshtatshëm nga linja e produkteve të veshjeve të punës për profesionistë. Ato janë bërë nga një material me cilësi të lartë të përforcuar në zonat e ekspozuara ndaj konsumit. Cilësia e produktit është e garantuar me certifikatë evropiane dhe procesin e prodhimit në përputhje me EN ISO 13688: 2013. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, M, XL

MENU