Pantolla pune Camo – NEO

29.90

Materiali:
60% polister
40% elastan
Pesha: 255 g/m2
Madhësit: L/M/XL/XS/XXL

29.90

Pastroje

Përshkrimi

Pantallona të punës NEO janë të rehatshëm dhe të përshtatshëm nga linja e produkteve të veshjeve të punës për profesionistë. Ato janë bërë nga një material me cilësi të lartë të përforcuar në zonat e ekspozuara ndaj konsumit. Cilësia e produktit është e garantuar me certifikatë evropiane dhe procesin e prodhimit në përputhje me EN ISO 13688: 2013. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, M, XL, XS, XXL

MENU