Panel radijator 22/600

77.00155.00

Prodhimi kryhet në objekte moderne me certifikatë të cilësisë ISO-9001 në përputhje me standardet TS EN 442. Çdo radiator është i ekspozuar ndaj testit 13 bar dhe funksionon në 10 bar. Garancia është 10 vjet.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

77.00155.00

Pastroje

Përshkrimi

Prodhimi kryhet në objekte moderne me certifikatë të cilësisë ISO-9001 në përputhje me standardet TS EN 442. Çdo radiator është i ekspozuar ndaj testit 13 bar dhe funksionon në 10 bar. Garancia është 10 vjet.

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet - Radijator

1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000

MENU