Paisje për iRobot Dual virtual Wall

54.00

Ka sasi

Përdorni një Barrierë Virtuale të Murit të Modalitetit të Dyfishtë për të menaxhuar se ku pastron roboti juaj. Modaliteti Virtual i Murit bllokon hapjet deri në 10 metra, duke e mbajtur Roomba në dhomat që dëshironi të pastrohen dhe jashtë atyre që nuk dëshironi. Halo Mode krijon një zonë me diametër 4 këmbë për të mbajtur jashtë sendeve që dëshironi të mbroni. E pajtueshme me Robotët e Serive Roomba 500, 600, 700, 800, 900, e, i dhe s.

Kodi: R4469425 Kategoritë: ,

54.00

Përshkrimi

Përdorni një Barrierë Virtuale të Murit të Modalitetit të Dyfishtë për të menaxhuar se ku pastron roboti juaj. Modaliteti Virtual i Murit bllokon hapjet deri në 10 metra, duke e mbajtur Roomba në dhomat që dëshironi të pastrohen dhe jashtë atyre që nuk dëshironi. Halo Mode krijon një zonë me diametër 4 këmbë për të mbajtur jashtë sendeve që dëshironi të mbroni. E pajtueshme me Robotët e Serive Roomba 500, 600, 700, 800, 900, e, i dhe s.

MENU