Nxemëse PTC 3 KW -NEO TOOLS

50.00

S’ka stok

Fuqia: 3KW
Rrjedha e ajrit: 280 m3/h
2 ndërprerës për vendosjen e fuqisë

50.00

Përshkrimi

Fuqia: 3KW
Rrjedha e ajrit: 280 m3/h
2 ndërprerës për vendosjen e fuqisë
Jetëgjatësi elementi i ngrohjes PTC
Kënd i rregullueshëm i vendosjes
Niveli i ulët i zhurmës
Konsum i ulët i energjisë
Strukturë e fortë dhe e qëndrueshme
Ngrohje e përshtatur për ndryshimin e temperaturës së ambientit

MENU