Nxemëse me gas 15kw, version për bateri 18V -GRAPHITE

185.00

Ka sasi

Fuqia: 15 kW
Presioni i funksionimit: 0.7 bar
Konsumi i karburantit: 1.09 kg/orë
Rrjedha e ajrit: 320 m3/orë

185.00

Përshkrimi

Fuqia: 15 kW
Presioni i funksionimit: 0.7 bar
Konsumi i karburantit: 1.09 kg/orë
Rrjedha e ajrit: 320 m3/orë
Karburant për ngrohje: gaz propan (LPG)
Punon me bateri 18 V
6 orë jetëgjatësi të ngarkimit të një baterie
Dizajn i vlerësuar IPX4 rezistent ndaj ujit me detyrë të rëndë
Bateria nuk përfshihet
Përfshin një rregullator të gazit dhe një tub lidhës 1.5 m

MENU