Nxemëse me fuzë 2ne1, 2400W – NEO TOOLS

55.00

S’ka stok

Fuqia: 2400W
Rrjedha e ajrit: 460 m3/h
Mënyra e kontrollit: manuale
Kënd i rregullueshëm i daljes së ajrit deri në 90%;

55.00

Përshkrimi

Fuqia: 2400W
Rrjedha e ajrit: 460 m3/h
Mënyra e kontrollit: manuale
Kënd i rregullueshëm i daljes së ajrit deri në 90%;
Mbrojtje nga mbinxehja;
Struktura e fortë dhe e shfaqur;
Dorezë e izoluar, e sigurt;
Mënyra e ngrohjes: gjysmë ngrohje / ngrohje e njohur;
Mënyra e ventilatorit: shpejtësia e ulët / mesatare / e lartë;
Shfaqja dhe vendosja e temperaturës;

MENU