Nxemëse me fuzë 2në1, 2400W – NEO TOOLS

79.99

S’ka stok

Fuqia: 2400W
Rrjedha e ajrit: 460 m3/h
Mënyra e kontrollit: dixhitale;
Ekran dixhital me prekje;
Kënd i rregullueshëm i daljes së ajrit deri në 90%;

79.99

Përshkrimi

Fuqia: 2400W
Rrjedha e ajrit: 460 m3/h
Mënyra e kontrollit: dixhitale;
Ekran dixhital me prekje;
Kënd i rregullueshëm i daljes së ajrit deri në 90%;
Mbrojtje nga mbinxehja;
Struktura e fortë dhe e shfaqur;
Dorezë e izoluar, e sigurt;
Mënyra e ngrohjes: gjysmë ngrohje / ngrohje e njohur;
Mënyra e ventilatorit: shpejtësia e ulët / mesatare / e lartë;
Shfaqja dhe vendosja e temperaturës;
Kohëmatësi 24-orësh.

MENU