Nxemëse infrared panel 450W – NEO TOOLS

132.99

Ka sasi

Fuqia: 450W
Sipërfaqja nxemëse: 18 – 24 m2
Niveli mbrojtës: IP24

Kodi: 90-096 Kategoritë: ,

132.99

Përshkrimi

Paneli i ngrohjes përdor një metodë inovative të ngrohjes me energji. Radiatori kursen 65% më pak në krahasim me ngrohjen tradicionale. Efikasiteti i shndërrimit të energjisë arrin 98%. Temperatura e rehatshme ndihet menjëherë pas ndezjes së saj. Paneli i ngrohjes nuk kërkon kohë ngrohjeje. Kohëmatësi javor lejon të planifikoni saktësisht funksionimin e pajisjes, të vendosni temperaturën dhe kohën e punës. Produkti është i pajisur me telekomandë. Karakteristikë: Elementi i ngrohjes – kristali i karbonit, detektori i dritares së hapur, sensori kundër ngrirjes.

MENU