Nxemëse industriale PTC 5kW – NEO TOOLS

104.99

Ka sasi

Fuqia: 5KW
Rrjedha e ajrit: 588 m3/h
2 ndërprerës për vendosjen e fuqisë

104.99

Përshkrimi

Fuqia: 5KW
Rrjedha e ajrit: 588 m3/h
2 ndërprerës për vendosjen e fuqisë
Jetëgjatësi elementi i ngrohjes PTC
Niveli i ulët i zhurmës
Konsum i ulët i energjisë
Strukturë e fortë dhe e qëndrueshme
Rrokje e rehatshme
Ngrohje e përshtatur për ndryshimin e temperaturës së ambientit.

MENU