Nxemëse industriale 3kw – NEO TOOLS

63.99

S’ka stok

Fuqia: 3KW
Rrjedha e ajrit: 291 m3/h
Element ngrohje: çelik inox

63.99

Përshkrimi

Fuqia: 3KW
Rrjedha e ajrit: 291 m3/h
Element ngrohje: çelik inox
Termostat i rregullueshëm
Mbrojtje nga mbinxehja
tifoz; strehim i plotë prej metali
strukturë e fortë dhe e qëndrueshme

MENU