Nxemëse industriale 3 kw – NEO TOOLS

69.99

S’ka stok

Fuqia: 3KW
Rrjedha e ajrit: 354 m3/h
Element ngrohje: çelik inox

69.99

Përshkrimi

Fuqia: 3KW
Rrjedha e ajrit: 354 m3/h
Element ngrohje: çelik inox
Termostat i rregullueshëm
Kënd i rregullueshëm i vendosjes
Mbrojtje nga mbinxehja
Strehim i plotë prej metali
Strukturë e fortë dhe e qëndrueshme
Dorezë e izoluar, e sigurt; i lëvizshëm, i pavarur

MENU