Nxemëse industriale 2kw – NEO TOOLS

57.99

S’ka stok

Fuqia: 2KW
Rrjedha e ajrit: 330 m3/h
Element ngrohje: çelik inox

57.99

Blehen shpesh së bashku


  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/aktivhome.com/public_html/wp-content/themes/martfury/inc/modules/product-bought-together/frontend.php on line 321

    Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/customer/www/aktivhome.com/public_html/wp-content/themes/martfury/inc/modules/product-bought-together/frontend.php on line 322
    Total: 0.00

Përshkrimi

Fuqia: 2KW
Rrjedha e ajrit: 330 m3/h
Element ngrohje: çelik inox
Termostat i rregullueshëm
Kënd i rregullueshëm i vendosjes
Mbrojtje nga mbinxehja
Strehim i plotë prej metali
Strukturë e fortë dhe e qëndrueshme
Dorezë e izoluar, e sigurt; i lëvizshëm, i pavarur

MENU