Nxemëse industriale 2kw – NEO TOOLS

29.9946.99 (-36%)

Ka sasi

Fuqia: 2KW
Rrjedha e ajrit: 253 m3/h
Element ngrohje: çelik inox

Kodi: 90-065 Kategoritë: ,

29.9946.99 (-36%)

Përshkrimi

Fuqia: 2KW
Rrjedha e ajrit: 253 m3/h
Element ngrohje: çelik inox
Termostat i rregullueshëm
Mbrojtje nga mbinxehja
Strehim i plotë prej metali
Strukturë e fortë dhe e qëndrueshme

MENU