Nxemëse elektrike PTC 2KW – NEO TOOLS

33.99

Ka sasi

Fuqia: 2KW
Rrjedha e ajrit: 197 m3/h
2 ndërprerës për vendosjen e fuqisë

33.99

Përshkrimi

Fuqia: 2KW
Rrjedha e ajrit: 197 m3/h
2 ndërprerës për vendosjen e fuqisë
Jetëgjatësi elementi i ngrohjes PTC
Kënd i rregullueshëm i vendosjes
Niveli i ulët i zhurmës
Konsum i ulët i energjisë
Strukturë e fortë dhe e qëndrueshme
Ngrohje e përshtatur për ndryshimin e temperaturës së ambientit

MENU