Nxemëse elektrike PTC 2KW – NEO TOOLS

44.99

Ka sasi

Fuqia: 2KW
Rrjedha e ajrit: 139 m3/h

44.99

Përshkrimi

Fuqia: 2KW
Rrjedha e ajrit: 139 m3/h
Termostat dhe kalues ​​i rregullueshëm
Mungesa e prodhimit të avujve, aromave të pakëndshme, lagështisë
Siguri e shtuar – pajisja fiket automatikisht kur përmbyset
Niveli i ulët i zhurmës
Konsum i ulët i energjisë
Strukturë e fortë dhe e qëndrueshme

MENU