Ngjitës stiropori i hirit standard 25 kg – WEBER

4.50

Ka sasi

Kapacitetet: 25 kg
Ujë i shtuar: 6.5 – 7l
Koha e hapur: 3h
Për të gjitha izolimet
Konsumi i produktit: 8-10 kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Kodi: W3018L Kategoritë: ,

4.50

Përshkrimi

Ngjitës dhe rrafshues Gri
Për të gjitha llojet e izolimeve.
– për ngjitjen dhe rrafshimin e të gjitha materialeve;
– termo-izoluese (EPS/XPS/Lesh Guri, EPS Grafit,Tapë);
– produkti i duhur për pllaka izolimi më aftësi tê ulët ngjitëse;
– testuar dhe certifikuar ETA;
Webertherm prestige është ngjitës fasade gri i cilësisë së lartë. Përdoret për ngjitjen dhe rrafshimin e rrjetës së armimit dhe tê gjitha pllakave termoizoluese si EPS, XPS, lesh guri, tapë etj; në tê gjithë Ilojet e bazamenteve të çimentos e deri tek ato rnë kritike (tullë, dru, metal, qelq, et).
Kapacitetet: 25 kg
Ujë i shtuar: 6.5 – 7l
Koha e hapur: 3h
Për të gjitha izolimet
Konsumi i produktit: 8-10 kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

MENU