Multimeter elektrikë universal – TOPEX

21.00

Ka sasi

Matësi elektronik universal TOPEX përdoret për të matur tensionin AC dhe DC, vlerën e AC, rezistencën elektrike dhe matjen e diodës. Trupi është bërë nga plastika me cilësi të lartë. Ekrani i madh LCD e bën leximin më të lehtë. Falë funksionit HOLD është e mundur të ndaloni dhe kurseni matjen .

Kodi: 94W102 Kategoritë: , ,

21.00

Përshkrimi

Matësi elektronik universal TOPEX përdoret për të matur tensionin AC dhe DC, vlerën e AC, rezistencën elektrike dhe matjen e diodës. Trupi është bërë nga plastika me cilësi të lartë. Ekrani i madh LCD e bën leximin më të lehtë. Falë funksionit HOLD është e mundur të ndaloni dhe kurseni matjen . Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë sigurohet nga certifikata CE. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

MENU