Multimeter elektrikë universal – TOPEX

10.00

S’ka stok

Matësi elektronik universal TOPEX përdoret për të matur tensionin AC dhe DC, vlerën e DC, rezistencën elektrike dhe matjen e diodës. Trupi është bërë nga plastika me cilësi të lartë. Ekrani i madh LCD e bën leximin më të lehtë.

Kodi: 94W101 Kategoritë: , ,

10.00

Përshkrimi

Matësi elektronik universal TOPEX përdoret për të matur tensionin AC dhe DC, vlerën e DC, rezistencën elektrike dhe matjen e diodës. Trupi është bërë nga plastika me cilësi të lartë. Ekrani i madh LCD e bën leximin më të lehtë. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë sigurohet nga certifikata CE. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

MENU