Multimetër digjital NEO

35.00

Ka sasi

Multimetër digjital NEO, përdoret për matjet e mëposhtme: tension DC / AC, rryma DC / AC, rezistenca elektrike, kontrolli i vazhdimësisë, hFE (kontrollori i tranzistorit), kapaciteti, kontrolli i diodës dhe temperatura.

Kodi: 94-001 Kategoritë: ,

35.00

Përshkrimi

Multimetër digjital NEO, përdoret për matjet e mëposhtme: tension DC / AC, rryma DC / AC, rezistenca elektrike, kontrolli i vazhdimësisë, hFE (kontrollori i tranzistorit), kapaciteti, kontrolli i diodës dhe temperatura. Ajo përmban përzgjedhjen automatike të vargjeve dhe ruajtjen e kujtesës për matjet e fundit. Është i bërë nga plastika me cilësi të lartë. Ekrani LCD me ndriçim lejon të veprojë në dritë të dobët të ambientit. Kuti najloni për ruajtje dhe transport më të lehtë. Pajtueshmëria me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE. Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU