Motorr kopshti Energy +18V Li-on pa bateri, 510mm – GRAPHITE

55.00

S’ka stok

Tensioni: 18V
Max. trashësia e prerjës: 15 mm
Gjerësia e prerjës: 510 mm
Gjatësia e tehut: 570 mm
Max. rrotullime: 1300 rpm
Pesha: 2.2 Kg

Kodi: 58G032 Kategoritë: ,

55.00

Përshkrimi

Motorr kopshti GRAPHITE, në përputhje me bateritë 18V Li-Ion GRAPHITE Energy +, është një pajisje e lehtë dhe e përshtatshme për zvogëlimin dhe dekorimin e bimëve. Kjo ju lejon të shkurtoni shkurre, shkurre dhe bimë të tjera me një trashësi maksimale të rrjedhin deri në 15 mm, gjerësia maksimale e prerjes është 510 mm. Ka mbrojtje nga ndezja aksidentale dhe mbulon pjesën dhe dorën e thikës, duke rritur sigurinë gjatë punës.

MENU