Mop set 7copë për Braava m6

9.90

Ka sasi

Lecka të fshirjes përmbajnë fibra thithëse për të ndihmuar në prishjen e rrëmujës ngjitëse, njollat ​​* dhe yndyrat e kuzhinës * Testuar në mënyrë të pastrimit në vend.

Kodi: R4632822 Kategoritë: ,

9.90

Përshkrimi

Lecka të fshirjes përmbajnë fibra thithëse për të ndihmuar në prishjen e rrëmujës ngjitëse, njollat ​​* dhe yndyrat e kuzhinës * Testuar në mënyrë të pastrimit në vend.

MENU