Mop set 7copë për Braava jet M6

9.90

Ka sasi

Lecka pastrimi të thatë përdorin forcë elektrostatike për të kapur papastërtitë, pluhurin dhe flokët e kafshëve shtëpiake.

Kodi: R4632817 Kategoritë: ,

9.90

Përshkrimi

Lecka pastrimi të thatë përdorin forcë elektrostatike për të kapur papastërtitë, pluhurin dhe flokët e kafshëve shtëpiake.

MENU