Mop set 10 copë për Braava jet, seria 240&250

8.00

Ka sasi

Fshin lagështia Braava jet® pastron butësisht pluhurin dhe papastërtitë me një pastrim të aktivizuar me ujë. Kuti me 10 lecka pastrimi.
E pajtueshme me serinë iRobot® Braava jet® 200

Kodi: R4535910 Kategoritë: ,

8.00

Përshkrimi

Fshin lagështia Braava jet® pastron butësisht pluhurin dhe papastërtitë me një pastrim të aktivizuar me ujë. Kuti me 10 lecka pastrimi.
E pajtueshme me serinë iRobot® Braava jet® 200
Pastrimi në dy kalime
Pastrues i aktivizuar me ujë
Ideale për dysheme druri të mbyllura; mund të përdoret edhe në pllaka ose gur

MENU