Mop set 10 copë për Braava jet 240

8.00

Ka sasi

Lecka pastrimi të thatë përdorin forcë elektrostatike për të kapur papastërtitë, pluhurin dhe flokët e kafshëve shtëpiake.

Kodi: R4535909 Kategoritë: ,

8.00

Përshkrimi

Lecka pastrimi të thatë përdorin forcë elektrostatike për të kapur papastërtitë, pluhurin dhe flokët e kafshëve shtëpiake.

MENU