Mop që pastrohet për Braava m6

19.90

Ka sasi

Lecka e lagur të pastrimit të lagur përdorin fibra thithëse për të prishur rrëmujë ngjitëse, njollë *, dhe yndyrat e kuzhinës

Kodi: R4643570 Kategoritë: ,

19.90

Përshkrimi

Lecka e lagur të pastrimit të lagur përdorin fibra thithëse për të prishur rrëmujë ngjitëse, njollë *, dhe yndyrat e kuzhinës *Testuar në mënyrë të pastër në vend.

MENU