Mikrovalë elektrike 20L – BORMANN

89.99

Ka sasi

Fuqia: 700W
Kapaciteti: 20l
Diemsionet: 45.2×35.3×26.2 cm

Kodi: BEP5200 Kategoritë: ,

89.99

Përshkrimi

Fuqia: 700W
Kapaciteti: 20l
Diemsionet: 45.2×35.3×26.2 cm

Furrë me mikrovalë 20 litra me ekran dixhital LED në ngjyrë të zezë moderne. Ka një funksion shkrirjeje si dhe pjekje të shpejtë, disk rrotullues xhami, njoftim për mbylljen e zërit dhe bllokim sigurie për fëmijët.

MENU