Mikser për kuzhinë S3A – ISKRA

25.00

Ka sasi

• Tensioni: 230V~50Hz
• Fuqia: 150-200W (max)
• 5 shpejtësi pune
• Buton i posaçëm për heqjen e turjelave

Kodi: 3830038915130 Kategoritë: ,

25.00

Përshkrimi

• Tensioni: 230V~50Hz
• Fuqia: 150-200W (max)
• 5 shpejtësi pune
• Buton i posaçëm për heqjen e turjelave
• I fuqishëm, pa zhurmë dhe i lehtë
• Mbështjellja e kabllos së aparatit
• I përshtatshëm për dorëmajtë dhe dorëdjathtë
• Shtëpizë me formë ergonomike me plastikë të fortë
• Dimensionet e kutisë (në mm):
305 (GJ) x 235 (GJ) x 195 (L)
• Neto pesha: 1,25 kg
• Bruto pesha: 1,34 kg
Shtojca:
• 2 përzierëse për përzierje
• 2 përzierëse për përzierje për rezultate
gjatë rrahjes dhe përzierjes
• Enë rrotulluese e bashkangjitur me kapacitet 2L
për përzierje ose trazim

MENU