Mikser për kuzhinë 1300W – BORMANN

109.99

Ka sasi

Fuqia: 1300W
Diemsionet: 41.1×27.1×35.1 cm
Kapaciteti: 5L
Shpejtësi: 6

Kodi: BHA1900 Kategoritë: ,

109.99

Përshkrimi

Fuqia: 1300W
Diemsionet: 41.1×27.1×35.1 cm
Kapaciteti: 5L
Shpejtësi: 6
Pesha: 6.90kg

Mikser kuzhine BH1900 TITANIUM nga BORMANN ELITE është prej çeliku inox. Ka ingranazhe metalike që sigurojnë jetë më të gjatë. Kovë inox e ndashme me kapacitet 5 litra, ndriçim LED, kapak mbrojtës spërkatës dhe 6 shpejtësi me lëvizje planetare. Baza e tij që nuk rrëshqet ofron stabilitet dhe siguri gjatë përdorimit.

MENU