Mikser Kuzhine S1A – ISKRA

25.00

Ka sasi

Tensioni: 230V~50Hz
Fuqia: 150-200W (max)
5 shpejtësi pune
I fuqishëm, pa zhurmë dhe i lehtë
Mbështjellja e kabllos së aparatit

Kodi: 3830042565703 Kategoritë: , ,

25.00

Përshkrimi

Tensioni: 230V~50Hz
Fuqia: 150-200W (max)
5 shpejtësi pune
I fuqishëm, pa zhurmë dhe i lehtë
Mbështjellja e kabllos së aparatit
I përshtatshëm për dorëmajtë dhe dorëdjathtë
Shtëpizë me formë ergonomike me plastikë të fortë
Dimensionet e kutisë (në mm):
305 (GJ) x 235 (GJ) x 195 (L)
Neto pesha: 1,25 kg
Bruto pesha: 1,34 kg

MENU