Mikser, HYUNDAI

36.00

Ka sasi

Bazë plastike me cilësi të lartë me një tas dhe këmbë për stabilitet Vëllimi total i tasit 3 l

Kodi: 967465 Kategoritë: , Etiketimet: ,

36.00

Përshkrimi

Bazë plastike me cilësi të lartë me një tas dhe këmbë për stabilitet Vëllimi total i tasit 3 l Mbuloni me një vrimë të integruar për të shtuar përbërës të lehtë ndërsa pajisja është në përdorim Kontrolli i shpejtësisë me 5 shpejtësi mundëson kontrollin individual të shpejtësisë nëse kërkohet Butoni TURBO për shpejtësi maksimale Buton për lëshimin e lehtë të lëvizjes dhe grepa Funksionim i thjeshtë dhe mirëmbajtje e lehtë Fuqia 300 W Shtesë: 2 grepa për trazim blender plastike

MENU