Membrana Ecosoft 50 GPD Ecosoft

35.00

S’ka stok

Karakteristikat kryesore
Rezervuari i plotë me presion 7 L në 54 minuta.
Kapaciteti i plotë edhe në ujë 15 ° C.
Zgjedhje e lartë – 97%.
Testuar individualisht vakumi.

Kodi: ECOS-CSV181250ECO Kategoritë: ,

35.00

Përshkrimi

Elementi i membranës Ecosoft është bërë për të siguruar cilësi të qëndrueshme dhe të lartë të ujit të pijshëm të pastruar.
Prodhimi i elementeve të membranës Ecosoft është një proces mjaft i efektshëm duke përdorur fletën e sheshtë kryesore të industrisë dhe përvojën e prodhuesit ukrainas.

Karakteristikat kryesore
Rezervuari i plotë me presion 7 L në 54 minuta.
Kapaciteti i plotë edhe në ujë 15 ° C.
Zgjedhje e lartë – 97%.
Testuar individualisht vakumi.

MENU