Mbushës për bateri Energy+ Graphite

16.90

Ka sasi

Mbushësi i baterisë GRAPHITE Energy + 18V Li-Ion bateria, maksimumi aktual i karikimit 2.3A .LED i lexueshëm që informon për tensionin e lidhur, karikimin në vazhdim ose përfundimin e karikimit. Pajisur me sistemin e tensionit dhe kontrollit të temperaturës për baterinë e plotë dhe mbrojtjen e përdoruesit.

Kodi: 58G002 Kategoritë: , ,

16.90

Përshkrimi

Mbushësi i baterisë GRAPHITE Energy + 18V Li-Ion bateria, maksimumi aktual i karikimit 2.3A .LED i lexueshëm që informon për tensionin e lidhur, karikimin në vazhdim ose përfundimin e karikimit. Pajisur me sistemin e tensionit dhe kontrollit të temperaturës për baterinë e plotë dhe mbrojtjen e përdoruesit.

MENU