Mbushës për bateri automjeteve – BORMANN PRO

159.99

Ka sasi

Rryma fillestare: 250A
Tensioni: 12/24 V
Pesha: 16.5 Kg

Kodi: BBC7020 Kategoritë: , ,

159.99

Përshkrimi

Rryma fillestare: 250A
Tensioni: 12/24 V
Pesha: 16.5 Kg

Karikues – Mirëmbajtje – Starter i baterive i BORMANN PRO

-Ndërrimi manual për bateritë 12V / 24V dhe modaliteti i memories me ekran LCD
-Operacioni STD / GEL / AGM
-Llamba treguese e lidhjes së gabuar
-Për të gjitha bateritë e plumbit 12V dhe 24V (WET / MF / CA / EFB / GEL / AGM) dhe 12 V litium
-Tensioni i hyrjes 230VAC, 50 / 60Hz, 5500W MAX
-Tensioni i daljes 12 / 24 VDC, 5/10/20 / 30A
-Kapaciteti i baterisë 300Ah
-Rryma e fillimit 200A
-Karikimi minimal minimal 3V
-Pozicionet e llojit të karikimit 10
-Kontroll automatik ALT
-Mbrojtje IP20

MENU