Mbushes për bateri 6V/12V – NEO

29.00

S’ka stok

Mbushësi për bateria NEO është projektuar për karikimin e baterive WET, MF, AGM, GEL me një tension prej 6V ose 12V dhe një kapacitet prej 1.2 Ah në 120 Ah. Rryma maksimale e karikimit për bateritë 6V është 2A, dhe për 12V 4A.

Kodi: 11-990 Kategoritë: , ,

29.00

Përshkrimi

Mbushësi për bateria NEO është projektuar për karikimin e baterive WET, MF, AGM, GEL me një tension prej 6V ose 12V dhe një kapacitet prej 1.2 Ah në 120 Ah. Rryma maksimale e karikimit për bateritë 6V është 2A, dhe për 12V 4A. Ndrektësi është plotësisht automatik. Pas lidhjes, automatikisht zbulon tensionin e baterisë nëse ka qenë i lidhur me 6V ose 12V, dhe më pas zgjedh mënyrën e duhur të ngarkimit. Pasi bateria të jetë plotësisht e ngarkuar, ajo automatikisht kalon në të ashtuquajturën gatishmëria, në të cilën kontrollohet vetëm gjendja e baterisë dhe e mban plotësisht të ngarkuar. Kursi i statusit të ngarkimit të baterisë sinjalizohet në ekran.

MENU