Mbuloj për pomp termike – NICCONS

109.99

Ka sasi

Dimensionet: L1000xP490xH210 mm

Kodi: T100-001 Kategoritë: , ,

109.99

Përshkrimi

Mbulesa çatie prej llamarine e elektrogalvanizuar e lyer me pluhur epoksid (RAL9002).
Lehtë dhe e shpejtë për t’u montuar, e pajisur me një mbajtëse për mbështetje më të madhe. E mbron atë njësitë e jashtme nga moti dhe nga çdo ndryshim klimatik.
Dimensionet: L1000xP490xH210 mm

MENU