Mbulesë për rroba

3.50

Ka sasi

Mbulesë poliestër për rroba, prakrike për të futur dhe ruajtur lehtësisht rrobat tuaja.

Kodi: 6203016777 Kategoritë: ,

3.50

Përshkrimi

Mbulesë poliestër për rroba, prakrike për të futur dhe ruajtur lehtësisht rrobat tuaja.

MENU