Mbrojtëse e gjurit – NEO

12.80

Ka sasi

Mbrojtësa e gjurit NEO sigurojnë mbrojtje të gjurit kundër brusjeve dhe gërvishtjeve. Mbulesa plastike eliminon pabarazinë, gjë që përmirëson ndjeshëm komoditetin e punës.

12.80

Përshkrimi

Mbrojtësa e gjurit NEO sigurojnë mbrojtje të gjurit kundër brusjeve dhe gërvishtjeve. Mbulesa plastike eliminon pabarazinë, gjë që përmirëson ndjeshëm komoditetin e punës. Mbrojtje shtesë sigurohet nga futjet xhel që thithin ndikimet. Rripat fleksibël të neoprene, të rregullueshëm me Velcro, mbajnë në vend  gju duke mbajtur rehati. Markimi CE është një garanci e sigurisë që dëshmon se produkti i plotëson të gjitha kërkesat e BE-së. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU