fbpx

Mbajtëse rrobash

17.00

Ka sasi

Dimenzionet:
-88x43x98 cm
-88x43x175 cm

Krahaso
Kodi: 2733004000 Kategoritë: ,

17.00

Përshkrimi

Dimenzionet:
-88x43x98 cm
-88x43x175 cm
Mbajtëse rrobash me mbështetëse, e pajisur me rrota për transport të lehtë dhe ajo ka një nivel më të ulët për të ruajtur këpucë dhe kuti. Struktura mund të pozicionohet në lartësi të ndryshme në varësi të nevojave.

Menu kryesore