Mbajtëse rrobash

12.00

S’ka stok

Dimenzionet:
-43x80x90 cm
-43-80-165 cm

Kodi: 2742006094 Kategoritë: ,

12.00

Përshkrimi

Mbajtëse rrobash me mbështetëse, e pajisur me rrota për transport të lehtë dhe ajo ka një nivel më të ulët për të ruajtur këpucë dhe kuti. Struktura mund të pozicionohet në lartësi të ndryshme në varësi të nevojave.

MENU